Stor opplevelse for en liten klubb

Det ble for tøff motstand da Nardo tok imot Lillestrøm i cupens fjerde runde søndag. På tross av at hjemmekampen ble gjennomført på lånt gress ble det flotte rammer rundt kampen som ble spilt på Extra Arena Ranheim.

Nardo viste seg som et godt 3. divisjonslag i møtet med Eliteserieklubben Lillestrøm, som for øvrig startet kampen med både Gjermund Åsen og Pål Andrè Helland. Hjemmelaget klarte å forhindre gjestene å få uttelling den første halve timen, men Helland fikk hull på byllen med et fint satt frispark fra i overkant av tjue meter som fant nettmaskene bak Nardos målvakt.

Lillestrøm doblet ledelsen før hvilen ved Tom Pettersson som headet via en motspiller på en corner.

Dobbel Helland

Pål Andrè Helland virket i et meget godt humør før kampen, og han var nok ikke mindre fornøyd da han gikk av banen. Han økte til 0-3 i den andre omgangen før han ble byttet ut. I en kamp som fort kunne endt med verre sifre ble det til slutt 0-4 etter mål av Akor Adams fire minutter før slutt.

Alt i alt gjorde Nardo en hederlig innsats i møtet med et lag fra tre nivå høyere i divisjons-systemet, og det blir spennende å se hvordan dette laget vil hevde seg når Norsk Tipping-ligaen sparkes i gang.

Trener for Lillestrøm Geir Bakke og Nardos trener Fredrik Eliassen i samtale med Stein-Roger Arnøy på arrangement før kampen.

Stort engasjement

Det var flott å se den iherdige innsatsen som ble lagt ned av alle de frivillige som var tilstede på Extra Arena søndag. Et fint samarbeid mellom Ranheim og Nardo la til rette for det som ble et meget godt cup-arrangement, selv om dette måtte gjennomføres på lånte fasiliteter.

– Det var vakkert å se Nardo-folka skinne i dag, med rette fulle av stolthet, skrev daglig leder i Ranheim Frank Lidahl på Facebook søndag kveld.

Hans Petter Nilsen loset publikum før kamp og i pausen fra indre bane i godt samarbeid med Stefano Bertelli og Geir Fjellås i speakerbua.