Redningen for Bryne?

Av Redaksjonen

På tross av at Nardos keeper reddet straffesparket fra Bryne i 1. omgang så ble det tap på bortebane i runde 24 av PostNord-ligaen.

0-0 til pause

Selv om Bryne fikk straffe etter 35 minutter sto det fortsatt 0-0 til pause da Vetle Lund Myhre ikke evnet å sette ballen forbi Nardos målvakt Henrik Bakke som reddet forsøket fra Brynes toppscorer så langt denne sesongen. Nardos David Strandin fikk gult kort etter 13 minutter av første omgang.

Etterlengtet scoring

Det var først i det 72. spilleminutt at Bryne fikk hull på byllen og satte inn den avgjørende scoringen ved Omar El Ghaouti. Samme mann hadde mulighet til å punktere kampen ti minutter senere, men stolpen sto i veien. Fem minutter på overtid fikk Nardos Ole Christian Sæter gult kort.

Berger plassene?

Med dagens seier for Bryne så ligger de nå à poeng med Nardo på tabellen etter at Nardo blir trukket to poeng og seks poeng foran Vidar som ligger på nedrykksplassen. Med to gjenstående kamper ser det da ut til at både Nardo og Bryne har berget sine plasser for å spille på samme nivå også neste sesong. Bryne og Vidar har bedre målforskjell enn Nardo, så i verste fall om Vidar vinner begge sine kamper og Nardo taper begge sine så er klubben i Nissekollen på nedrykksplass. Sola og Byåsen forlenger ikke sine kontrakter i PostNord-ligaens avd.1.