Fortsatt ubeseiret i Eliteserien

Annonse

(Foto: Utleira Futsal)

Med en fantastisk start på sesongen er Utleira Futsal fortsatt ubeseiret i årets Eliteserie. Denne helgen er KFUM og Fredrikshald på besøk i Utleirahallen. Lørdagens kamp endte med en komfortabel hjemmeseier.

Debutant med scoring

Det blir aldri spesielt spennende mot KFUM. Jonas Wiseth sendte Utleira i ledelsen med 1-0 tidlig, før Moen doblet og Vie økte til 3-0 før kampen var halvspilt. Så fulgte en svak periode der hjemmelaget holdt på med mye rart, før Stølan økte til 4-0 mot slutten av omgangen.

Andre omgang ble en tam affære uten særlige høydepunkter med unntak av et fint mål av Wiseth og debut med påfølgende scoring etter 20 sekunder for Magnus Johansen.

Utleira – KFUM Oslo Futsal 6-0 (4-0)

Søndag venter Fredrikshald som motstander i Utleirahallen. Kampstart 12:00.