Skifest for barna med flotte rammer

Annonse

Sist helg ble det arrangert Nardorennet for 58. gang. Med litt i underkant av tre hundrede deltakere var det mange spente barn med stor glede og mestringsfølelse, men også mange foreldre og besteforeldre som uten tvil koste seg ved skistadionen i Bratsberg på søndag.

Leder i Nidelv Ski, Tor Ole Haugen forteller at hovedfokuset i år var å endelig få gjennomføre et skirenn etter to år med covid-restriksjoner, både på trening og skirenn.

– Sånn sett kan vi si at vi nådde målet vårt og er veldig fornøyde med gjennomføringen av årets arrangement, det er kommet flere positive tilbakemeldinger fra foreldre til barna som deltok. Det gleder selvfølgelig oss i skiavdelingen, men det må sies at uten alle de frivillige som stiller opp ville det ikke vært mulig å gjennomføre Nardorennet.

Han forteller videre at her er det foreldre til barn i skiavdelingen, det er foreldre til barn som tidligere var med i skiavdelingen og så er vi så heldige at vi også får hjelp av veteraner som har vært med i årtier, som stiller opp på denne dugnaden.

Forholdene i løypa under årets renn var veldig bra. Det var nykjørte skispor i alle de ulike traseene, som har ulik lengde ut fra barnas alder. Haugen retter en stor takk til Bratsberg IL sin skiavdeling som hvert år stiller opp ved Nardorennet med nykjørte skispor og lån av skistadion.

En fin ramme

Været ble også mye bedre enn det som var meldt og ved start var det solgløtt som la en fin ramme på arrangementet. Det var lett å se at alle hadde det hyggelig ute i løypa og koste seg sammen barna, samt inne i idrettshuset hvor det var kafe og premieutdeling.

Tor Ole Haugen i Nidelv Ski oppsummerer årets Nardorenn kort på denne måten;

– Mange spente barn med stor glede og mestringsfølelse, men også spente og glade foreldre og besteforeldre som uten tvil koste seg sammen barna under Nardorennet. Nå er det bare å glede seg til neste år!

 

Les også denne – «Med stolt tradisjon for skiglede og mestring»