– Vært her nesten hver dag

Annonse

Både Isak Stolpnes og Malin Brokhaug Moe trivdes veldig godt i bakken søndag med nydelig vær og gode forhold.

Med rene påskestemningen værmessig var det godt med besøk i Steinan Skitrekk søndag. Etter snøen kom har det vært mange besøkende, og idrettslaget er utsolgt for sesongkort. Både Isak Stolpnes og Malin Brokhaug Moe storkoste seg i bakken som de begge besøker så ofte de kan.

Endelig åpent igjen

På toppen av bakken møtte vi Isak Stolpnes og Malin Brokhaug Moe som var klar for en ny nedfart. Isak kunne fortelle at han har vært her bortimot hver dag siden trekket åpnet igjen, og at det er utrolig morsomt å tilbringe tid der. Han uttrykker stor glede over at skitrekket endelig er åpent igjen. Med pudderski under bena liker han best å kjøre trekkets nordløype, og gjerne litt innimellom trærne. Normalt sett er det også et hopp han liker i den delen av løypa, men det hoppet var ikke åpent søndag. Malin trives også i skitrekket hun lærte seg å stå på slalomski i, men forteller at hun i likhet med Isak også liker å ta en tur i Vassfjellet eller andre bakker.

 

Victoria Ottesen Roaas og storebror Christopher nøyt de fine forholdene i bakken søndag.

Trygt med storebror

En annen som synes det er gøy i slalombakken er Victoria Ottesen Roaas. Sammen med storebror Christopher synes hun det er en trygg og fin plass å kjøre på ski. Hun forteller at hun ikke har stått så mye på slalom før, og at hun tror dette er tredje gangen. Med en dreven storebror som læremester hadde hun full kontroll når hun satte utfor bakken.

 

 

Gode venner

På baksiden av huset i skitrekket møtte vi på en gjeng med gode venner som med slalomskoa på hadde funnet andre ting å glede seg over. Pernille Wallum Skajaa, Christopher Kui Vie, Brage Rønningen og Åsne Rønningen synes det er morsomt å stå på slalom, men at det også er gøy å finne på litt annet imellom. Alle fire var enige om at det er flott å ha en slik skibakke i nærmiljøet, og at de liker å dra hit så ofte de kan.

 

Pernille, Christopher, Brage og Åsne lekte litt med andre ting når de tok en liten pause fra skikjøringen.

 

 

Atos Eirik Silva Bergum og Karl Mathias Aruda Smågesjø trivdes godt i Steinan Skitrekk søndag.