Landslagstrenere på samling i Utleirahallen

Annonse

(Foto: Utleira IL)

Det var storfint besøk i Utleirahallen på torsdag da det ble gjennomført regional landslagsamling i regi av region nord. Spillere fra hele regionen var på dagssamling med Norge sine landslagstrenere Gro Hammerseng Edin og Ane Victoria Mellberg.

To håndballøkter og en teoretisk del der også Mia Høgdal som er fagresurrs og coach på yngres landslag var med ble gjennomført. Spillere fikk underveis tilbakemeldinger på sine prestasjoner fra engasjerte landslagstrenere som kom med både spørsmål og korreksjoner i spillsekvenser.

Det var en lærerik dag der også to av Utleiras spillere fikk gleden av å delta. Dette var Alette Pettersen-Lund og Eline Hoem Hårstad. Alette og Eline var enige i at det hadde vært en flott samling og at det hele hadde vært lærerikt.

Det hersker lite tvil om årgangen 2006 har et høyt nivå i vår region. Det blir spennnende å følge utviklingen videre på dette årskullet. Region nord med Victoria Koen, Maicken Olsen og Ruben Engen som er regionale landslagstrenere var med å skape gode rammer på samlingen.