Gikk seirende ut av nok en treningskamp

Lørdag tok Nardo FKs A-lag for herrer turen til Sunndal for å spille treningskamp mot nyopprykkede Træff som denne sesongen skal spille i divisjonen Nardo rykket ned fra.

Og det endte med nok en seier for Nardo i oppkjøringen til sesongstart. Med fjorårets nedrykk er det spill i Norsk Tipping-ligaen som venter, hvor det kommer til å bli mange spennende lokaloppgjør.

Det var et Træff-lag som har hentet inn forsterkninger i veteranene Vegard Forren og Mathias Mostrøm før denne sesongen som sto på den andre banehalvdelen i lørdagens treningskamp som til slutt endte 1-2. Nardos mål ble scoret av Asle Ertsgaard Hastadklev og Pål Even Hegglund.

To uker er gått siden cupkampen mot Lillestrøm, og det var et Nardo-lag som gledet seg til å teste formen igjen i kampsituasjon. Det startet jevnt, men det var hjemmelaget som fant nettmaskene først med scoring etter 29 minutter. Rett før pause utlignet Nardo på en corner.

Nardo gjorde noen bytter i pausen, og tok mer styring i den andre omgangen. I det 66. minutt er det Pål Even Hegglund som avgjør kampen for gjestene med sin 1-2 scoring. Dermed ender det med nok en seier for Nardo i sesongforberedelsene.

Nå venter Steinkjer neste helg, før Norsk Tipping-ligaen sparkes i gang med Innstranda som gjester i Nissekollen i serieåpningen for Nardo Fotballklubb.