Tapte mot byrivalen

Annonse

(Foto: Utleira Futsal)

I den sjuende serierunden av Eliteserien futsal tok Utleira imot byrival Freidig i Utleirahallen lørdag ettermiddag. Hjemmelaget gikk til pause med ledelse, men gjestene hadde marginene på sin side i den andre omgangen.

Utleira gikk opp i ledelsen etter tolv minutter når Simon Johansson fikk inn et langskudd nede ved stolperota etter innspark, men Freidig utlignet rett etterpå og begge lag var like langt. I det 20. spilleminutt tok hjemmelaget igjen ledelsen ved Moen på en styring etter innspark av Høvik. Dermed sto det 2-1 til pause.

Etter 27 minutter tok Freidig en time-out, og bare to minutter etter utlignet de igjen. Denne gang ved Magnus Bjerke. Når 35 minutter var spilt gikk Freidig opp i ledelsen 2-3 etter mål av Oskar Stølan. Da var det Utleiras tur til å ta time-out, og stilte deretter med Simon Johansson i keeperdrakt i overtall. Freidig utnyttet dette ved å øke ledelsen til 2-4 ved Gard Killingberg i tomt mål. Utleira fikk timeter med 4 sekunder igjen, Oskar Andreassen scoret og det endte 3-4 til slutt.

Selv skriver Utleira Futsal følgende på sine Facebook-sider etter kampen;

– Kalenderåret 2021 endte med 0-1-2 på de tre siste kampene. Det hadde vi tenkt å snu i dagens kamp mot byrival Freidig. Isteden ble det en skrekkelig prestasjon og nok et tap, vårt første mot Freidig noensinne.