Sterk seier som gir avansement i cupen

En av årets cupbomber i den andre runden av Norgesmesterskapet er at Nardo FK tok seg videre til neste runde etter søndagens tremåls-seier over Stjørdals Blink i Nissekollen. Nardo har så langt ikke sluppet inn mål i årets NM, men har scoret hele ni mål på de to første kampene.

Etter tjuefire minutter var gått av den første omgangen gikk Nardo opp i ledelsen ved Håkon Butli Hammer foran et feststemt publikum i Nissekollen. Og det skulle bli nok et mål for hjemmelaget før pause da kampleder Oliver Skaret Barsøe blåste straffe på overtid. Jakob Rømo Skille som er på utlån fra Blink satte ballen sikkert i mål fra straffemerket, og doblet hjemmelagets ledelse til pause.

Etter pausen var det gjestene som hadde presset på seg, men klarte aldri å spille seg til de helt avgjørende sjansene. Nardo klarte å skape brudd i spillet og fikk muligheten til å skape gunstige situasjoner flere ganger i løpet av den andre omgangen, men det var ikke før på overtid at hjemmelaget fikk uttelling ved Andreas Bergo Krokbø som fastsatte sluttresultatet til 3-0 etter en fin scoring. Dermed var avansementet et faktum for Nardo FKs A-lag for herrer.

Her settes spikeren i kista når Andreas Bergo Krokbø øker ledelsen til 3-0 på overtid.

Nardos menn kunne slippe jubelen løs etter at kampen ble punktert på overtid.

I hvert sitt hjørne av Nissekollen sto et knippe super-supportere for hvert lag. Både Nardos supportere og «Hæsjrampen» sørget for stemning under oppgjøret søndag.