Travle dager for bydrift

Annonse

(Foto: nardoposten.no)

Med stor vannføring gatelangs de aller fleste steder i Trondheim er det travle dager for de ansatte ved Trondheim Bydrift. Tidlig fredag kveld måtte slukene åpnes i Klæbuvegen etter oversvømmelse med høy vannstand i løpet under E6.

Like før klokken 19 fredag kveld ble vi gjort oppmerksomme på at det i Klæbuvegen var veldig høy vannstand i løpet under E6 Omkjøringsvegen. Dette er opprinnelig kun beregnet for kollektivtrafikk, men har nylig blitt åpnet opp for gjennomkjøring i forbindelse med de pågående arbeidene lengre ned i Klæbuvegen (mot sentrum). Her skal angivelig en bil ha «druknet».

Da vi ankom stedet om lag en time senere var Trondheim Bydrift i ferd med å avslutte sitt arbeid, etter vellykket gjennomføring av oppgaven. De kunne fortelle at vannstanden på stedet var usedvanlig høy før sluket ble åpnet.

(Foto: nardoposten.no)

De ansatte som har vakthelg for Bydrift går nok en arbeidssom helg i møte, men det tok de vi møtte denne fredagskvelden med et smil. Så får tiden vise hvordan vær og forhold blir resten av denne første helgen av februar.

På yr.no meldes det oransje farevarsel både på jord-, sørpe- og flomskredfare. Og det samme nivået meldes på svært kraftige vindkast, noe som skal øke på utover lørdagen.

(Foto: nardoposten.no)