Leteaksjon med helikopter lørdag kveld

Annonse

(Foto: Carla Helen Dahle Karlsvik)

Lørdag kveld summet lyden av helikopter over bydelen da Politiet sammen med HRS, Sarqueen og FORF foretok en søk- og redningsaksjon i området øst i Trondheim og Estendstadmarka.

Etter om lag en og en halv time med helikopter sirklende kom meldingen fra Politiet i Trøndelag på X om at det var gjort funn av den savnede som var i god behold. Denne meldingen ble publisert klokken 23:54 lørdag kveld.

(Foto: Carla Helen Dahle Karlsvik)

Bekymring og nysjerrighet

Nardo-Posten mottok lørdag kveld mange meldinger med bekymring og nysjerrighet for hva som pågikk. Også i sosiale medier var det mange som uttrykte sin bekymring, og ønsker om at uansett hva det måtte være at det skulle ende godt.

Det gjorde det heldigvis også denne gangen!