Tilbake med takt og tone

Annonse

Steindal Skolekorps anført av dirigent Jørgen Simanes Stabel under helgens TM i Olavshallen. (Foto: Bård H. Rennemo)

Med god deltakelse fra bydelen under helgens Trøndersk Mesterskap i Olavshallen var det mange musikkglade barn og unge som endelig igjen kunne ikle seg sine uniformer og innta scenen.

Både Steindal, Nidarvoll og Nardo stilte med sine skolekorps når Trøndersk Mesterskap gikk av stabelen denne helga. Med begrenset aktivitet de siste årene så er det stor stas å kunne møtes på denne måten i musikkens tegn.

Nardo Skolekorps under ledelse av dirigent Eirik Lauvås. (Foto: Randi Moen Sund)

Med hederlige bidrag

Alle de tre bydelskorpsene stiller i samme divisjon ved mesterskapet, og de leverte hvert sitt hederlige bidrag i konkurransen. Hverken Steindal, Nidarvoll eller Nardo nådde helt ti topps, men med en flott innsats som sto til gull er det ikke alltid poengene som er mest betydningsfulle.

(Foto: Randi Moen Sund)

Tilvekst

I klassen for aspirant og juniorkorps ble det utmerkelser på alle tre korpsene. Samspillprisen 2022 gikk til Nidarvoll Skolemusikkorps sine aspiranter, mens Spillegledeprisen 2022 ble tildelt Steindal. Aspirantkorpset i Nardo tok med seg Spill ut-prisen 2022 ved årets Trønderske Mesterskap.

Nardo Skolekorps sine aspiranter ble tildelt Spill ut-prisen ved årets TM. (Foto: Ragnhild Egtvedt)

Årets dommere

Ved årets mesterskap for skolekorps har Gavin David Lee og Tonje Elisabeth Berg vært dommere i 1. og 2. divisjon. Tredjedivisjon er blitt bedømt av Elisabeth Fossan og Heidi Helbostad Sollie, og i klassen for aspirant-/juniorkorps har Morten Hole og Elisabeth Steen Fors vært dommere.

Steindal Skolekorps (Foto: Bård H. Rennemo)

 

(Foto: Randi Moen Sund)

 

(Foto: Randi Moen Sund)