Med levende musikk og popup-bar

Annonse

Kommende helg blir det levende musikk i mathallen ved Lager11. På scenen kan man oppleve den amerikanske singer/songwriteren Alysse Taylor som spiller gratiskonsert fredag.

Tidligere har artisten opptrådt ved både Fringe Festival og Tedx Trondheim, og på fredag vil hun fremføre låter i akustisk drakt når hun entrer scenen på Sluppen. Selv gleder hun seg til å dele noen valentines og morsdagsvibber med de besøkende i Mathallen ved Lager11. Konsertstart er klokken sju på kvelden.

Pop-up bar

På fredag gjester også Monkey Brew Sluppen med pop-up bar ved Lager11. De vil presentere nytt øl i tillegg til at de også har med seg godt innarbeidede klassikere. Med mat fra hele verden kommer noe av Trondheims beste øl, med samarbeid fra Marlobobo og Staggeringly Good Beer. Så det blir dermed god anledning til å nyte mange ulike smaker i både fast og flytende form på Sluppen denne fredagen.