Et årlig høydepunkt for korpsmusikken

Annonse

Premieutdelingen ble avholdt i Olavshallens Store Sal søndag ettermiddag.

Denne helgen har det vært arrangert Trøndersk Mesterskap i Olavshallen og bydelens korps har vært godt representert ved denne årlige konkurransen som samler små og store musikanter til et maraton med korpsmusikk. Det hele ble avsluttet med premieseremoni søndag ettermiddag.

Ulike divisjoner

Fra vår bydel var både Nardo, Steindal, Utleira og Nidarvoll Skolemusikkorps deltakere under konkurransen, alle disse gjennomførte sine konserter søndag. Det eneste korpset av disse som var påmeldt i 2. divisjon var Utleira under ledelse av dirigent Lars Erik Aalberg som fikk en flott tredjeplass i sin divisjon kun tre poeng bak vinneren Lade Skoles Musikkorps. De øvrige korpsene fra nærområdet deltok i 3. divisjon hvor Nardo Skolekorps stakk av med tredjeplassen. Under ledelse av sin dirigent Eirik Jacobsen Lauvås leverte de blant annet en drivende flott medley fra filmklassikeren «Grease».

 

Nardo Skolekorps presterte godt under årets Trøndersk Mesterskap.

 

Beste instrumentgruppe

I samme divisjon som Nardo endte Nidarvoll Skolemusikkorps opp på en delt sjetteplass, men hentet med seg en annen gjev pris. De fikk utdelt prisen for beste instrumentgruppe – klarinetter. En hederlig innsats leverte også Steindal Skolekorps som ble nummer elleve i årets konkurranse. Divisjonen ble forøvrig vunnet av Klæbu Skolemusikkorps.