Anerkjent teaterensemble til Trondheim

Annonse

– Å få New International Encounter Theater til Trondheim er intet mindre enn en stor happening. Vi gleder oss enormt til å vise The Girl With the Ugly Face på Lager11, sier arrangementskoordinator Karin Evensen Aas, og legger til at den magiske datoen er 18. september.

Forestillingen spilles både klokken 13 og 16 og handler om en jente som blir lett sint. Når hun blir sint sier hun mange slemme ting. En dag sier en av de andre ungene at hun har så stygt fjes. Stykket handler om hvordan språket former oss og om følelsen av ikke å bli forstått eller kjenne at man ikke passer inn. Et tema både store og små kan relatere seg til. The Girl With the Ugly face spilles på norsk og passer for barn fra 6 år og oppover.

– Endelig! To ganger måtte vi utsette besøket til Trondheim pga. korona, men nå får vi “lurt inn” turen før vi setter kursen mot Liechtenstein og Sveits.

Det er Kjell Moberg, utflyttet steinkjerbygg, som sier dette. Han fortsetter:

– Det er alltid ekstra stas å få presentere arbeidet vårt i Trondheim og Trøndelag. Det var her teater-interessen min startet da jeg gikk på det som den gang het Adolf Øiens skole. Siden har jeg jobbet med teater hver dag i over 30 år, sier han.

Jubileumsår

Moberg er kunstnerisk leder i New International Encounter Theater (NIE). Ensemblet har 20-årsjubileum i år og har i disse årene turnert internasjonalt med 40 ulike forestillinger. De har mottatt internasjonale priser og Heddaprisen for best Barne og ungdomsforestilling i 2017.

 

 

 

Sted: Lager11

Tidspunkt: 18. september 2021, kl. 13-14 og kl. 16-17.