Uavgjort mot Levanger

Annonse

Det ble stor glede når Nardo FK utlignet på overtid i oppgjøret mot Levanger i Nissekollen (Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

Av Redaksjonen

Et mer eller mindre jevnspilt oppgjør hvor Nardo burde tatt hjem alle poengene når Levanger besøkte Nissekollen. Kun få minutter før dommeren blåste av kampen kom utligningen til glede for mange av de fremmøtte.

Årets første trønder-derby i PostNord-ligaen fant sted Lørdag ettermiddag i Nissekollen når Levanger gjestet Nardo FK. Alt i alt var nok hjemmelaget best i første omgang, men Levanger kom sterkere tilbake etter pause. En kamp uten de helt store sjansene hvor begge lag slet litt med å bygge gode angrep med rytme. I 1.omgang var det nok Levangers målvakt Elias Hadaya som ble satt mest på prøve.

Levangers målvakt Elias Hadaya med en flott redning etter frispark for NFK i 1. omgang

Ut med hjernerystelse

Hovedtrener for Nardo FK Tormod Bjerkeset jr. oppsummerer kampen slik;

– Som spådd på forhånd, en tøff og intens kamp mellom to lag som kjenner hverandre godt. Vi har fokus i forkant på å utligne løps- og duellkraft og ta krigen, så var vi trygg på at vi har kvaliteter i laget og eget spill til å gi Levanger FK problemer. Vi kommer ikke helt ut av startblokken første 15 min og blir lave, noe som ikke var planen. Men etterhvert løfter vi oss og tar tak om kampen. Ruller opp flere gode angrep og er nære ved flere anledninger. I 2 omg framstår vi også bra, varierer spillet og setter motstanderen under press. Mot spillets gang scorer LFK på et langskudd, på deres omtrent første skudd på mål. I sluttfasen er det spill-motspill og det gjøres flere grep fra begge lag. Vi hiver innpå det vi har av offensiv slagkraft. Ole må ut med hjernerystelse når det er 10 min igjen, men vi tar likevel grep om det 10 mot 11 og styrer kampen. Får de situasjonene vi ønsker og utligner fortjent til 1-1 ved Morten. Herren belønner sine troe tjenere også denne gangen. Om noen av lagene hadde fortjent 3 poeng hadde det definitivt vært Nardo FK. Så er det ekstra gledelig å se så mye folk omkranset Nissekollen, 300 tilskuere og en gjennomføring både på banen og utenfor som vi kan være stolt av. Dette lover bra og viser at vi til tross for en periode med motgang som klubb i forsesongen, står sterkere og mer samlet enn på lenge. Dette skal klubben være stolt av Vi viser vi blir en klubb å regne med i tiden fremover og ønsker å markere oss som en bydelsklubb med lokal tilhørighet og som en ressurs i nærmiljøet. Nå er vi offensive i hode i fortsettelsen,er krystallklar på at vi skal gi Ranheim kamp til beinet og avansement i cupen på onsdag. Så da håper vi på stort oppmøte og at Nardofamilien virkelig kjenner sin besøkelsestid og vil være med å skape skikkelig cupstemning i Nissekollen!!!

Hovedtrener for Nardo FK Tormod Bjerkeset jr.

En tøff batalje

Tidligere Nardo FK-spiller Martin Lundal som til daglig spiller i Kongsvinger var også blandt de godt og vel 200 som hadde tatt turen til Nissekollen denne dagen. Han konkluderte etter oppgjøret med at det var en tøff batalje som ble utkjempet mellom de to lagene.

En skadet Martin Lundal på Trondheimsbesøk

Avgjorde på overtid

Nardo FK fremsto som det sterkeste laget i 1. omgang uten å få uttelling for dette. Etter hvilen så det ut til at Levangers trener Magnus Powell hadde oppildnet sine spillere godt nok til at de fikk en bedre start på 2. omgang. Lenge så det ut til at vi kunne fått et mål-løst oppgjør, men i det 81. minutt ville Didrik Sereba det annerledes. Dermed sto det 0-1 til gjestene. Så to minutter på overtid kom Nardo sin kjærkomne utligning signert Morten Strand. Oppgjøret endte dermed 1-1, en kamp Nardo burde vunnet.

På overtid sørget Morten Strand for poengdeling (Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

Bildegalleri fra kampen

Her er link til bildegalleri fra Karlsen Foto;

https://www.facebook.com/pg/KarlsenFoto/photos/?tab=album&album_id=2433524610209672