Raskt nede på jorda igjen

(Foto: Utleira Futsal)

Etter lørdagens opptur med tre poeng mot Sjarmtrollan kom Utleira raskt nede på jorda igjen i møte med serieleder FC Hulløy Bodø. Søndagens match endte med tap, og nå holder det hardt å skulle ta igjen tabelltoppen.

Etter en svak start på kampen for gjestene gikk hjemmelaget opp i ledelsen 1-0 etter tre minutter. Utleiras trener Kai Bardal valgte å ta en tidlig time-out etter den svake åpningen. Sondre Enlid fikk et kne i hodet i kampens aller første minutter, så Eirik Klette voktet målet i søndagens kamp.

Etter knappe elleve minutter går Hulløy opp i ledelsen 2-0 etter en gavepakke fra Utleira, hvorpå Even Kvalvær får et gult kort. Hulløy økte til 3-0 med en fin avslutning i det 17. spilleminutt, og det ble også pauseresultatet.

Utleira klarer å skape en viss bedring i andre omgang uten at det gir tellende resultat før i det 36. minutt. Petter Høvik scorer på bakre for gjestene etter forarbeid av Moen. Etter en kontring øker Hulløy ledelsen til 4-1, før Andreassen er iskald på 10-meter mot Rakvaag bare halvminuttet etter, dermed 4-2.

I løpet av de påfølgende førtini sekundene putter Hulløy ballen i nettet to ganger, og sluttresultatet ble 6-2 i kampen mellom serielederen og tittelforsvareren.

Nå gjenstår bare fem kamper av sesongen for Utleira, og det er for øyeblikket ni poeng opp til serielederen fra Bodø.