God start på høstsesongen

Annonse

(Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

Av Redaksjonen

Med en sterk prestasjon ble det seier over Arendal i første hjemmekamp av årets høstsesong. Nardo FK ligger nå på en 7. plass i PostNord-ligaen.

Seier på hjemmebane

Nardo FK klarte det ingen av byens Eliteserielag klarte denne helgen, nemlig å vinne! Med 2 – 0 seier over Arendal ligger bydelsklubben nå plassert midt på tabellen idet høstsesongen er i gang. Med scoringer av henholdsvis Amund Vingelen på overtid av første omgang og 2 – 0 ved Christoffer Engan i det 61. spilleminutt. Nardo ligger nå 13 poeng bak serieleder Stjørdals Blink.

(Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

Herlig vinnervilje

Hovedtrener Tormod Bjerkeset jr. oppsummerer kampen slik;

– Vi gjør en bunnsolid kamp fra start til slutt. Spesielt imponerende med så mange forfall på grunn av skader og sykdom – og vi viser at vi har god bredde i troppen. Vi tar tak i kampen fra start og viser en herlig vinnervilje i dag.  Arendal finner aldri ut av det høye presset vårt og vi får i stor grad kampen inn i vårt spor. En meget solid offensiv kamp, vi er flinke til å variere og vi har god rytme og tempo i både etablert og i kontringsspillet. Vi møter et solid 4-3-3 lag, men i dag er det vi som virkelig spiller etter læreboka. Vi har vært solide bakover over en lang periode nå og derfor var det ekstra godt å produsere bra med sjanser og få uttelling i 2 flotte scoringer ved Chris og Amund etter godt spill. Arendal har 2-3 store muligheter i kampen hvor Henrik viser klasse igjen bakerst. Dette var en god kollektiv prestasjon, men ekstra artig at Andreas Krokbø får sin debut fra start etter overgangen fra Strindheim, og spiller en meget god kamp sammen med resten av laget. 

(Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

Ett minutts stillhet og sørgebånd

Før kampstart på søndag ble en ildsjel i og på Nardo hedret etter sin bortgang. Jan Arne Krogstad gikk desverre bort i altfor tidlig alder etter akutt sykdomstilfelle. Hedersmannen Krogstad ble minnet med ett minutts stillhet før kampstart og Nardos spillere stilte for anledningen med sørgebånd.

(Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

 

Annonse