Møter tøff motstand

Annonse

Guttene på Utleira G05 har vært ute en vinterdag før, og er klare til å gi alt i Kjelsåshallen i helga.

I samarbeid med Strindheim har Utleira sine G05 spillere startet årets Bringserie med to sterke seiere mot Haslum og Flint Tønsberg på hjemmebane i Utleirahallen. I helga reiser de til Oslo for å spille mot Kjelsås og Viking Stavanger.

Det ligger mange år med trening bak også for de yngste spillerne som nå deltar på den nasjonale arenaen for første gang. Dette er starten på veien mot at mange en dag blir seniorspillere, og det å møte spillere i samme alder fra hele landet er med å gi referanser på jobben man gjør i det daglige.

Hurtigtogene Martin Granheim og Marius Nordlie Norum kommer nok til å sette sitt preg på kampene i Kjelsåshallen.

I helgen er det altså klart for tøff motstand når laget reiser til Oslo for å møte både Viking Stavanger og Kjelsås på sistnevntes hjemmebane. Utleira har mange spennende spillere i årgangen som allerede har markert seg, så gjenstår det å se om helgens motstandere er overkommelige.

Elias Aarsand er til stadighet å se på egentrening både i hallen og i styrkerommet. Han virker å være godt forberedt til helgas Bringkamper.

Kampene blir sendt live, så følg med på Utleira IL håndball på Facebook for link.