Mye på gang i Nissekollen

Annonse

Nysignerte Mats Romsdalen og sportslig leder i Nardo FK Thomas Erikstad.

Etter en lang periode med lav aktivitet i Nissekollen er det nå mye som skjer rundt Nardo Fotballklubb. Et positivt årsmøte er avholdt og nytt styre er på plass, nye spillere er signert for A-laget og det ser nå ut til å nærme seg seriespill i PostNord-ligaen. Ryktet forteller også at klubben kommer med egen podcast i nær fremtid.

Fra konkursfrykt til overskudd

Årsmøtet i Nardo ble avholdt i klubbhuset den 25. mai, dette på ekte koronavis med god plass mellom stolene. De drøyt tretti fremmøtte fikk se og høre den utrolige snuoperasjonen som klubben har gjennomgått det siste året. Fra nesten konkurs i 2018 til overskudd i 2019 fikk styret stående applaus for den strålende jobben de har gjort.
Nytt styre ble valgt og Vegard Olsen ble gjenvalgt som leder for to nye år. Med seg i styret får han også Rolf Sigvart Lea Lein som ikke var på valg samt Merete Husabø, Hans Petter Nilsen, Torstein Brevik og Anita Rosmæl. Sistnevnte var ikke tilstede da dette bildet ble tatt.

 

I overkant av tretti fremmøtte overvar årsmøtet i klubben.

 

Rutinert spiller

En av nysigneringene i Nardo FK for året er Robert «Stenemagi» Stene som innehar toppscorer-tittelen på nest øverste nivå i norsk fotball med sine 113 mål. Han har i tillegg gjort fire mål på sine ti Eliteseriekamper. Han spilte i fjor for Melhus, og skal nå bidra med sin rutine i PostNord-ligaen for Nardo. I tillegg skal han være aktiv i klubbens markedsavdeling. Nylig fikk han signatur med forlengelse fra en av flere mangeårige støttespillere for klubben, nemlig Magne Rosvold.

Leken og teknisk kantspiller

En annen av klubbens nysigneringer er tidligere Pors og Odd-spiller Mats Romsdalen. Dette er en god teknisk og leken kantspiller som sist sesong spilte for Namsos hvor han studerte. Romsdalen vil ifølge sportslig leder i Nardo FK Thomas Erikstad passe godt inn i A-lagets 4-3-3-formasjon.

 

Mats Romsdalen klar for Nardo FK.

 

Uavklart situasjon

Enn så lenge er situasjonen rundt avvikling av årets seriespill i PostNord-ligaen uavklart, så apparatet som jobber rundt A-laget med hovedtrener Stig Kammen i spissen benytter nå tiden godt for å forberede seg på dette. Nytt fra Nissekollen forteller at klubben lanserer egen podcast i nær fremtid som skal omhandle klubben og bydelen.