Poengdeling i Oslo

Søndagens oppgjør mellom KFUM Oslo og Utleira Futsal endte med poengdeling etter uavgjort 3 – 3 mellom lagene. Dermed endte kamphelgen med kun ett av seks mulige poeng for regjerende seriemester fra Trondheim.

Etter det Utleira selv beskriver som en svak forestilling mot KFUM på bortebane i Oslo så endte det altså med ett tap og en uavgjort denne kamphelgen.

Det sto 2-2 til pause i søndagens kamp etter at KFUM gikk opp i ledelsen etter tolv minutter. I det 17. spilleminutt reduserte Magnus Valstad Johansen for Utleira. Morten Berre sendte hjemmelaget i ledelsen, men gjestene fra Trondheim utlignet igjen, denne gang ved Oskar Andreassen. Etter pausen var det Utleira som gikk opp i føringen ved samme mann. I kampens 35. minutt utlignet hjemmelaget, og dette sto seg helt ut. Det endte dermed 3-3 i helgens andre kamp for Utleira Futsal.

Lørdag ble det tap for Utleira på bortebane mot Vesterålen. Nå topper Hulløy fra Bodø tabellen med tolv poeng på fire spilte kamper. Utleira ligger foreløpig på en andreplass med ti poeng etter seks spilte kamper, mens Vesterålen puster dem i nakken rett bak med ni poeng og kun tre spilte kamper.

– Nå er det kamppause i over en måned, og det passer nok veldig godt med tanke på det vi har levert de siste 3 kampene, skriver Utleira Futsal på sin Facebook-side søndag kveld.