Full kontroll og overlegen seier

(Foto: Utleira Futsal)

Med full kontroll fra start uten å lykkes helt med uttellingen fikk Utleira Futsal god hjelp av hjemmelaget OSI Futsal. Allerede etter 11 minutter sto det 0-3, to av disse var selvmål og det tredje signert Even Rogstad Kvalvær. Det hele endte med målkalas og storseier til bortelaget.

Målfest

Det var allerede etter fem minutter at det første selvmålet var et faktum, hvorpå Even Rogstad Kvalvær økte Utleiras ledelse i det 10. spilleminutt. Minuttet etter kom kampens andre selvmål før hjemmelaget OSI Futsal utlignet etter tolv minutter, dermed sto det 1-3 til pause. I andre omgang øker Oskar Stølan til 1-4, før Kvalvær får rødt og OSI reduserer til 2-4 i det påfølgende undertallet. Etter dette maler Utleira på og målene renner inn. To mål hver av Vie og Økland, samt mål av Moen og Welo gjør at det til slutt ender 2-10 i KFUM-hallen denne søndagen.

Topper tabellen

Med lørdagens seier over Sandefjord og søndagens tre poeng mot OSI Futsal har Utleira plukket seks nye poeng og sikrer fortsatt tabelltopp. Med tre poeng ned til Sjarmtrollan på andreplassen og fem poengs ledelse på Hulløy som ligger på tredje kan laget fra Trondheim med god samvittighet gå inn i landslagspause frem til den andre helgen i februar. Da kommer KFUM og Fredrikshald på besøk i Utleirahallen.

Lokaloppgjør

I søndagens lokaloppgjør mellom Freidig og Ranheim i Ladehallen endte det med seier 4-2 til Freidig. Disse to Trondheimslagene ligger nå akkurat over streken på tabellen, Ranheim med 9 poeng og Freidig med ti. Nederst finner vi Sandefjord med 6 poeng og OSI Futsal med kun 3 poeng. Utleira er det laget i Eliteserien som fortsatt ikke har tapt en eneste kamp så langt denne sesongen.