Effektiv motstander tok med seg poengene fra Nissekollen

Annonse

(Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

Av Redaksjonen

– I dag synes jeg vi spiller en veldig bra kamp, og burde absolutt ha fått med oss poeng etter spill og sjanser. Vi ser igjen et godt defensivt fundament, og til tider veldig bra flyt og rytme offensivt, sa Tormod Bjerkeset jr etter tapet mot Hødd.

I godt vær

Med rundt 200 tilskuere i strålende solskinn var det lenge en kamp som gikk i bølger, men etter hvilen viste Hødd seg mest effektive. Gjestene scoret to ganger ved Robin Alexander Edward Shroot etter 63 minutter og Netan Nico Sansara på overtid.  Nardo tapte dermed 0-2 på hjemmebane for Hødd i den 23. runden av PostNord-ligaen.

(Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

En veldig bra kamp

Nardo FKs trener Tormod Bjerkeset jr oppsummerte kampen slik;

– I dag synes jeg vi spiller en veldig bra kamp, og burde absolutt ha fått med oss poeng etter spill og sjanser. Vi ser igjen et godt defensivt fundament, og til tider veldig bra flyt og rytme offensivt. Men effektiviteten er dessverre for lav for tiden. Vi skaper et tosifret antall målsjanser og ruller opp angrep på angrep utover i 2 omgang. Hødd har 3 målsjanser, er effektive og scorer på to faste situasjoner. Etter 0-0 til pause slipper vi etter mitt syn inn to enkle mål. Motstanderne har den siste tiden ikke trengt mange sjanser for å straffe oss, samtidig som vi selv ikke lykkes med å sette ballen i mål. Dette må vi rette på inn mot de siste kampene. Men all honnør til gutta som virkelig var oppe på hesten i dag, men vi får dessverre dårlig betalt etter prestasjonen. Men vi er ikke dyktige nok og må øve på det viktigste, hindre mål og score mål.

Hovedtrener for Nardo FK Tormod Bjerkeset jr.

1 gult kort

Dagens kampleder Robert Eggen fra Trønder-Lyn IL delte ut gult kort i det 81. minutt til Nardos Arne Holter i det som ble nok et tap for et lag klubben fra Nissekollen kun har slått i to av de siste ti oppgjørene.

 

3 runder igjen

Med kun 3 gjenstående kamper nærmer det seg slutten på sesongen. Nardo reiser til Bryne 13. oktober før Brattvåg kommer på besøk i Nissekollen 19. oktober. Disse to ligger på plassene bak Nardo på tabellen. Siste seriekamp spilles på Halden Stadion når Nardo besøker medaljekandidat Kvik Halden 26. oktober.

Ekte supporterglede før kampen mellom Nardo FK og Hødd.

 

 

(Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)