Eliteseriehelg i Utleirahallen

Annonse

Det er duket for hele to lokaloppgjør for Utleira Futsal kommende helg når Ranheim kommer på besøk lørdag og Freidig på søndag. Begge motstanderne har hatt en godkjent start på sesongen selv om de gikk på stortap mot Hulløy i Bodø. Utleira derimot har så langt vunnet alle sine kamper.

Leder serien

Utleira har hatt en fabelaktig start på sesongen med seier i de tre første kampene. Sist helg slo de fjorårets seriemester Sjarmtrollan fra Tromsø, noe som gjør at de leder serien med likt antall poeng med Hulløy men bedre målforskjell.

 

(skjermdump fra fotball.no)

 

Lokaloppgjør to dager på rad

I helgens oppgjør i Utleirahallen er Ranheim først ute på lørdag. De har så langt tapt en og vunnet to kamper og ligger dermed på en fjerdeplass på tabellen.

– Vi har et godt nok mannskap til å berge plassen, sier Ranheims Stian Reinertsen til fotball.no.

Søndag kommer et annet lag fra byen på besøk, nemlig Freidig som vant sin bortekamp mot Sandefjord sist søndag. Dette var årets første seier for Freidig-laget.

Godt besøkte kamper

Ifølge Utleiras Torgeir Kråkenes har det så langt vært godt over forventningen med publikum i hallen de første kampene. Dette gleder både ham, spillerne og de øvrige involverte samt at det i tillegg bidrar til reisekassen for laget. Sesongkortet koster ikke stort mer enn en middag på restaurant, så om man liker hurtig og intenst ballspill er Utleirahallen plassen i helga.