Overlegen seier i byderby

Annonse

Med hele fire mål ble Sindre Welo meget delaktig i 9-0 seieren over Ranheim. (Foto: Utleira Futsal)

Med en overbevisende start på sesongen står Utleira Futsal med full pott etter to kamper og til helgen kommer fjorårets seriemester på besøk i Utleirahallen. I kveldens byderby mot Ranheim endte det med knusende 9-0 seier til hjemmelaget.

Aldri spennende

Et sterkt hjemmelag tok imot nyopprykkede Ranheim til kamp i Utleirahallen, et oppgjør som egentlig aldri ble spennende. Allerede etter et par minutter sendte Johansson Utleira i ledelsen på et volleyskudd fra en corner. Etter det fulgte det hele åtte mål, hvorav fire av disse ble signert Sindre Welo. Vie scoret en gang, mens både Wiseth og Johansson fikk ballen over streken to ganger hver.

 

Regjerende seriemester kommer på besøk

Førstkommende lørdag kommer fjorårets seriemester Sjarmtrollan på besøk fra Tromsø. Dette blir etter alt å dømme et meget spennende oppgjør og hjemmelaget behøver all den støtte de kan få fra tribunen denne dagen. Utleira har etablert seg helt i toppen av eliten i norsk futsal og fortjener derfor et publikum som kan heie laget frem. Med enormt gode resultater så langt denne sesongen er underholdningsverdien høy, med masse mål og høyt tempo. I første seriekamp slo Utleira sølv-vinnerne fra i fjor Vesterålen 7-2, mens Sjarmtrollan kun vant med et mål mot samme lag i serieåpningen. Resultatet i denne kampen ble 6-5. Dermed kan det se ut til at Utleira er et av formlagene helt i starten av årets sesong i Eliteserien Futsal.