Nok et hjemmetap for Nardo

(Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

Med desperat behov for poeng i nedrykksstriden av PostNord-ligaen gikk Nardos A-lag for herrer poengløs av banen i mandagens oppgjør mot Odd 2. To kamper gjenstår for sesongen, disse vil avgjøre om Nardo fortsatt spiller i samme divisjon neste år.

Det var gjestene fra Skien som kom best igang etter at kampleder Jørgen Haugen fra Kurland dømte straffe til Odd når 16 minutter var spilt av mandagens oppgjør i Nissekollen. Syver Aas satte ballen i nettet bak Preben Øien og det sto 0-1. Fem minutter før halv tid var spilt økte Solomon Owusu til 0-2 for gjestene, som også var stillingen til pause.

Tolv minutter ut i den andre omgangen reduserte Jakob Rømo Skille for hjemmelaget, men det var Odd som til slutt tok med seg seieren og de tre poengene etter at Onyekachi Hope Ugwuadu fastsatte sluttresultatet til 1-3 etter 70 minutter var spilt.

De rundt hundre fremmøtte i Nissekollen måtte derfor se et hjemmelag i desperat poengnød gå av banen med et resultat som kan vise seg å bli skjebnesvangert.

To kamper gjenstår for Nardo denne sesongen. Førstkommende lørdag spiller de på bortebane mot Fløy Flekkerøy, og sesongens siste oppgjør spilles i Nissekollen Søndag 14. november når Levanger kommer på besøk.