Klart for lokaloppgjør i NM

Annonse

(Foto: Nardo FK)

Ved forrige kvalifisering til NM i fotball endte det i fjerde runde mot Lillestrøm for Nardo Fotballklubb, en kamp som ble spilt på Ranheims hjemmebane. Nå kommer laget fra fjæra på besøk i Nissekollen for årets andre runde i cupen.

Sist lagene møttes i norgesmesterskapet var i 2019, også da i den 2. runden. Den gang trakk «storebror» fra Ranheim det lengste strået og avanserte til den tredje runden. Denne uken får Nardos menn muligheten for en revansje.

Ved forrige kvalifisering nådde laget fra Nissekollen historisk langt, og drømmen om å gjenta dette lever i beste velgående. Med seier hjemme mot Rana i helgen er det en god følelse klubben tar med seg inn i cupoppgjøret. Mandag slo Ranheim Åsane på bortebane i OBOS-ligaen, og har også god flyt for øyeblikket. Det ligger derfor an til et oppgjør mellom to lag som har selvtilliten på plass etter sist spilte kamp.

Nardo håper på godt publikumsoppmøte torsdag ettermiddag, og vi i Nardo-Posten oppfordrer nærmiljøet til å støtte klubben i sitt forsøk på avansement. Med nye, flotte tribuner og ny kiosk ligger det til rette for en fin ettermiddag i Nissekollen.

Avspark torsdag klokken 18.

Fikk du med deg denne? – «Hentet poeng både lørdag og søndag»