Klar for verdenscup i Inzell

Annonse

(Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

Norgescupens runde to ble arrangert i Vikingskipet på Hamar sist helg. Dette var også uttaksløp til verdenscupen 2021. Med ny personlig rekord på 500-meter kvalifiserte Erik Resell seg for U23-verdenscupen som avholdes i Tyskland siste helgen på november og første helgen i desember.

Med den nye personlige rekorden på 500-meter med tiden 36:26 endte det trønderske talentet Erik Resell på en sjetteplass i løpet som ble vunnet av olympisk mester Håvard Holmefjord Lorentzen. De fem beste løperne på både 500- og 1000-meter ble direkte kvalifisert til verdenscup senior, og med sjetteplassen er altså skøytetalentet fra Trondheim klar for U23-verdenscupen som avholdes i Inzell på slutten av november og begynnelsen av desember. På 1000-meteren med tiden 1:12.58 endte Resell på en 11. plass i helgens norgescup på Hamar. Også denne distansen ble vunnet av Lorentzen.

– Mitt mål i verdenscupen er å sette nye personlige rekorder, og å komme meg på pallen, forteller Erik.

Det er en svært målbevisst og dedikert utøver som nå er klar for å gjøre sitt beste for å hevde seg i Tyskland, så gjenstår det å se om Resell kan ta juleferie med både rekorder og medaljer.