Sluttspill i Ålesund for Utleira

Annonse

J14 ble avdelingsvinnere og dermed klare for sluttspillet i Ålesund (Foto: Utleira IL)

Det har vært en lang og innholdsrik sesong for Utleira sine 14-årslag. De har trent godt med lagene sine, og flere har hospitert på eldre lag. Noen har også deltatt på samlinger gjennom Region nord. Summen av det hele har blitt belønnet med at begge lag i helga reiser til Ålesund på sluttspill.

Begge lag er drevet av ivrige foreldregrupper som legger til rette for at ungdommen skal ha en god aktivitet i hverdagen. Alle trenere er foreldretrenere som har fulgt lagene siden de var små, og det kombinert med hardtarbeidende lagledere på begge lag med spillere som har trent godt over tid har gitt gode resultater.

G14 kom på 2.plass og sikret med det sluttspill. Ikke alle guttene var på plass da lagbildet ble tatt i forkant av sluttspill. (Foto: Utleira IL)

Begge lag har i denne sesongen gjort det godt i sine avdelinger og hatt god utvikling gjennom vinteren. Det er lite tvil om at spillerne gleder seg til en helg med masse håndball i Ålesund. Her får de møte lag de har spilt mot før, men også flere lag de vet mindre om.

Felicia og Malin gleder seg med resten av laget til nye utfordringer i Ålesund. (Foto: Utleira IL)

 

Oskar og Herman har lagt grunnlaget sammen med laget. Nå gleder de seg til sluttspillet. (Foto: Utleira IL)