Tap i første oppgjør på nytt gress

Det ble tap for Nardo Fotballklubbs A-lag for herrer i «hjemkomsten» til Nissekollen mot en av opprykkskandidatene i PostNord-ligaens avdeling 2. Skeid tok med seg alle poengene hjem etter å ha slått Nardo 0 – 4 lørdag.

Etter å ha spilt sine hjemmekamper på lånt gress under rehabiliteringen av Nissekollen kunstgress den siste tiden var det duket for første kamp på egen bane på en god stund for Nardo FK`s A-lag for herrer. Motstander for anledningen var serieleder og opprykkskandidat Skeid.

Det ble scoret kun ett mål i løpet av den første omgangen, dette ved Skeids Abel William Stensrud i det 23. spilleminutt. Stensrud økte ledelsen for gjestene etter 58 minutter, før Ulrich Østigård Ness la på til 0 – 3 i det 64. minutt. Gjestene økte deretter ledelsen til 0 – 4 etter 82 minutter ved Felix Leenborg Anthonessen, dette ble også sluttresultatet.

Kampleder Sander Johannessen fra Randesund IL delte ut i alt 2 gule kort i løpet av oppgjøret, begge disse til Skeid.

Nardo FK ligger nå på en 12. plass i sin avdeling, rett under streken, med 24 poeng etter 21 spilte kamper. Skeid topper tabellen med 48 poeng etter 22 kamper unnagjort.

Neste kamp for Nardo`s A-lag for herrer er førstkommende onsdag mot Øygarden i Nissekollen, før turen går til Haugesund og kamp mot Vard søndag 24. oktober.

Så gjenstår det å se om Tormod Bjerkeset jr. klarer å lede laget slik at de berger sin plass i divisjonen i Fredrik Eliassens fravær ut sesongen.