Hentet poeng både lørdag og søndag

(Foto: Nardo FK)

Det ble en oppløftende fotballhelg i Nissekollen etter årets første hjemmeseier for damenes A-lag lørdag, og herrene som fulgte op med tre poeng mot Rana på søndag.

Etter en litt tung sesongstart ble det endelig tre poeng på hjemmebane for Nardos damer i lørdagens oppgjør mot Blindheim. Etter en jevn start med sjanser til begge lag, tok det seg opp utover kampen og siste halvdel var det god kontroll på begivenhetene for hjemmelaget. Lørdagens målscorere var Sara Norvik, i det 34 minutt, Kristine Amundsen i det 63 minutt, og til slutt kronet Ida Marie Tronstad det hele i det 78.minutt. Kampen endte med seier 3-1, og dermed var sesongens første trepoenger i boks!

Med god kontroll

Nardos herrer fulgte opp en flott helg i Nissekollen søndag med seier mot Rana FK. Dette ble en kamp med god kontroll for hjemmelaget, men Rana bød på god match mot Nardos menn. Målscorere søndag var Andreas Krokbø i det 9. minutt, Jørgen W.Lie la på til 2-0 i det 51. minutt.

Alt i alt ble det en fortjent seier for hjemmelaget i Nissekollen denne søndagen.