Lokal motstand på Eliteserienivå

Annonse

Av Redaksjonen

Det er klart for lokaloppgjør mellom Nardo og Ranheim i 2. runde av Norgesmesterskapet i fotball for herrer. Det forrige cupmøte mellom disse to lagene gikk i Nardo sin favør.

Kampen spilles i Nissekollen Onsdag 22.mai. Sist Nardo møtte Ranheim i cupsammenheng var i 2016 hvor Ranheims cupeventyr endte på samme arena i 2.runde etter at Nardo vant det oppgjøret 2-1.

Beseiret NTNUI i 1. runde

Nardo slo ut 4.divisjonslaget NTNUI i 1.runde etter scoringer av Christoffer Engan og Jonas Frøner.

I serien har Tormod Bjerkeset sitt mannskap fire poeng etter tre spilte kamper. De åpnet sesongen i PostNord-ligaen med å spille 1-1 hjemme mot Vidar, før de tok en sterk 2-1 seier borte over Moss på Melløs 2.påskedag. I helgen røk de 0-3 borte mot Egersund. Den planlagte hjemmekampen mot Bryne forrige helg ble utsatt på grunn av flystreiken.

Trøndersk motstand

Neste hjemmekamp i PostNord-ligaen for Nardo FK er mot Levanger 18. mai, men før dette reiser mannskapet til Rogaland for å møte Sola på bortebane 11. mai. Det blir et tett kamp-program for Nardo sine menn i hele mai med borteoppgjør mot Byåsen 25. mai i tillegg til de allerede nevnte kampene.