Nye spillere på plass i Nissekollen

Annonse

Oskar Stølan er klar for Nardo og et steg opp fra Norsk Tipping-ligaen. (Foto: Nardo Fotballklubb)

Med flere nye spillere signert den siste uken ruster Nardo FKs A-lag for herrer opp for sesongen som kommer i PostNord-ligaen. Etter at kun halve sesongen ble gjennomført i 2020 håper man nå at det går mot et fullverdig seriespill. Med nytt trenerteam fra nyttår satser Nardo på å kunne gjøre en god jubileumssesong.

Eliteserie og landslag

En av spillerne som denne uken ble lansert at har signert for Nardo Fotballklubbs A-lag for herrer er Oskar Stølan. Han er en høyreist, teknisk midtbanespiller med over femti kamper for Tiller Fotball i Norsk Tipping ligaen. Oskar er også eliteseriespiller for Utleira futsal og har ti landskamper i futsal.

 – Vi er meget fornøyd med at Oskar signerer for 21/22 sesongen og tar steget opp i Postnord ligaen, uttaler klubben om signeringen i sosiale medier.

En allsidig forsvarsspiller

En annen spiller som har signert for Nardo FK 21/22 sesongen er Edvin Grevskott.

– Vi er utrolig stolt over at Edvin finner veien opp til naboen og Nissekollen etter fem år i SalMar Akademiet, flere mesterskap, 11 landskamper på G16-G17 og mange kamper for RBK 2. Edvin er en allsidig forsvarsspiller som kan spille både back og midtstopper. Vi vet at Edvin kommer til å ta nye steg i Postnord-ligaen under ledelse av NFKs trenerteam 2021, skriver Nardo om spilleren.

 

Edvin Grevskott kommer til Nissekollen fra SalMar-akademiet. (Foto: Nardo Fotballklubb)

 

Omtales som stortalent

Den neste på listen over nyervervelser omtales som et stortalent. Hikmat Nazari er 20 år og førsteårs seniorspiller. Hikmat debuterte i Postnord ligaen for Alta i 2018, og er en moderne offensiv back som kan bekle både venstre og høyresiden. En ung, sulten spiller med store ambisjoner. Med hardt arbeid kan han ta store steg de neste sesongene ifølge hans nye klubb.

 

Hikmat Nazari omtales av Nardo som et stortalent som kan ta store steg de neste sesongene. (Foto: Nardo Fotballklubb)

 

Spennende spiss

Isak Rynning Malvik har også signert for Nardo FK ut 2022 sesongen.
Isak er en fysisk, veldig spennende spiss, er klubbens beskrivelse av den nye spilleren.

 

Denne uken ble også Isak Rynning Malvik introdusert som Nardo-spiller. (Foto: Nardo Fotballklubb)

 

Fra Holmlia til Nardo

Holmlia-gutten Reda Chikh har vært i klubber som Frigg, Lillestrøm, Råde og Nordstrand.
– Nå skal Reda herje i Postnord-ligaen og i Nissekollen. Med blendende teknikk og herlige dribleferdigheter vet vi at Reda blir en attraksjon i Postnord-ligaen, skriver Nardo på sin Facebookside.

(Foto: Nardo Fotballklubb)