Nardo er på jakt etter ny hovedtrener

Annonse

Stig Kammen på vei av Lerkendal-gressmatta etter sin foreløpig siste kamp som hovedtrener for Nardo FK.

Nardo Fotballklubbs hovedtrener Stig Kammen har varslet spillere og klubben om at han nå gir seg etter denne sesongen. Nå jakter klubben ny hovedtrener for å lede A-laget for herrer gjennom neste års PostNord-liga. Selv ønsker de en trener som skal videreføre de spillestilprinsipper som har kjennetegnet laget og klubben.

Prioritere annerledes

Inntil videre var oppgjøret mot Rosenborg på Lerkendal Stig Kammens siste kamp som hovedtrener for Nardo FKs A-lag for herrer. Han har gitt spillerne og ledelsen i klubben beskjed om at han behøver en pause fra fotballen for å kunne prioritere annerledes i den fasen han er av livet nå. Dette sier han selv at han er veldig komfortabel med. Etter han hadde ledet sin foreløpige siste kamp spurte vi hvordan året har vært.

– Det har vært lærerikt, og det har vært morsomt først og fremst. Det har vært ei sulten spillergruppe som har vært villige til å ta til seg læring. Så må jeg si at det har vært ting vi har gjort som har vært veldig bra, og ting vi har gjort som kunne vært mye bedre.
Klubben kom fra en tøff og vanskelig høst i 2019 med dårlig økonomi, en overgang fra en trener som har vært her i ti-elleve år som ga seg, og mange spillere ut og mange nye inn. Vi har levert sånn som vi har kunnet levere, har berget sportslig i avdelingen som var viktig. Og til slutt så tror jeg det er mange fotballspillere som har blitt bedre av å være i Nardo i 2020.

 

 

Utlyst stilling

På klubbens hjemmeside ligger det nå stilling utlyst med søknadsfrist i slutten av november.

 – Nardo FK er en av fotballklubbene i Trondheim, med rundt 550 aktive medlemmer innen alle aldre. Vårt A-lag herrer senior spiller i 2021 i PostNord-ligaen og vi søker ny hovedtrener til dette laget. Vi har en klar retning om at laget skal preges av lokalt utviklede spillere hvorav et antall skal komme fra egne aldersbestemte lag.
Vår neste hovedtrener skal videreføre de spillestilprinsipper som har kjennetegnet laget og klubben. Våre aldersbestemte lag jobber med lignende spillestilprinsipper fra G13 – G19.  Nardo FK har tradisjon for å slippe til unge spillere og vår neste hovedtrener forventes å videreføre dette. Vi har en ung A-stall hvor de aller fleste er i aldersgruppen 20-23 år. Hovedtreneren skal samarbeide tett med trener for G19, hvor Nardo2 spiller i fjerdedivisjon er en viktig utviklingsarena for oss. Klubben har derfor klare tanker om spillerstallens sammensetning som blir førende for treneren. Hovedtreneren blir også en viktig bidragsyter rundt vår sportsplan, spillerutviklingsprogram og øvrig utviklingsarbeid i klubben, innledes stillingsutlysningen med.

 

 

Les også denne saken – «Et par divisjoner bedre»