Poengdeling i Nissekollen

Annonse

Nardo Fotballklubbs A-lag for herrer plukket med seg atter et poeng i lørdagens oppgjør hjemme i Nissekollen mot gjestene fra Bærum. Laget ligger på nedre halvdel av PostNord-ligaens avdeling 2 med kun en seier så langt denne sesongen, noe som tyder på at det kan bli en tøff høst for laget om plassen i divisjonen skal beholdes.

Litt for forutsigbare

I en tildels jevnspilt kamp i godt vær endte det med uavgjort 1-1 for Nardo mot gjestene fra Bærum. Hovedtrener Stig Kammen oppsummerer kampen slik;

– En typisk Postnord-ligakamp med to lag som er dyktige i forsvarsspillet, og slipper motstander til lite målsjanser. Vi har en kjempesjanse i oppstarten av matchen, men dessverre settes ballen over mål.

Bærum tar ledelsen i en situasjon vi skal ha kontroll i, men vi sovner litt og da straffer de oss nådeløst. Etter dette tar vi mer over og skaper mye nesten, men blir litt for omstendelige på siste tredjedelen. Utligningen kommer etter at vi er direkte, og Magnus blir felt helt klart på vei igjennom. Arne er sikker og dermed står det 1-1.
I 2.omgang blir det en krig som gjør at det alt i alt blir greit med poeng på en dag som ikke er maks. Bærum får oss ut av angrepsrytme og vi blir litt for forutsigbare og tidvis ambisiøse i det etablerte angrepsspillet. Men viktigst er det at entusiasmen og trøkket var tilbake, og vi må bare jobbe på for å være best mulig rustet til Vard-Haugesund neste helg.

En tøff høst

Med kun en seier, 4 uavgjort og tre tap står de nå med sju poeng etter åtte kamper, så det ser ut til å gå mot en tøff høst for Nardo FK. Neste motstander er Vard Haugesund som for øyeblikket ligger på tredjeplass i avdelingen.

Slik ser tabellen ut nå;