Den lille spurven med den store stemmen

Annonse

 

I juni forsøkte Bjørkmyr kulturforening å arrangere «Edith Piaf – den lille spurven med den store stemmen», men måtte dessverre avlyse etter en ny runde med Covid-19 nedstengning. Nå er det endelig klart for kabareten som du kan oppleve ved Lerflaten Gård onsdag kveld.

I 1915 ble den store Edith Giovanna Gassion født i Paris. Edith Piaf, som var hennes artistnavn, ble en av 1900-tallets store sangerinner. Hun har beveget en hel verden med sine dramatiske og lidenskapelige sanger.
Siv Trine Haldaas og Per-Olaf Green har skapt en rørende og intens kabaret om legendens liv og musikk. I en timelang forestilling får du beretningen om Piaf, og en opplevelse av hva hennes sanger og formidling handlet om. «Edith Piaf – den lille spurven med den store stemmen» hadde premiere i 2013, og har siden da turnert i Trøndelag med stor suksess.

Førstkommende onsdag kan du oppleve denne forestillingen hvor Siv Trine Haldaas har stått for manus. Hun synger, forteller og trakterer strengeinstrumenter. Sammen med seg har hun Per Olaf Green som spiller både piano og trekkspill.

Det er Bjørkmyr Kulturforening som inviterer til arrangementet som holdes ved Lerflaten Gård. De opplyser om at det ikke er forhåndssalg av billetter til kabareten, men at disse kan kjøpes ved inngangen. Arrangementet starter klokken 19.

Kulturforeningen har også planlagt å gjennomføre sin tradisjonelle julekonsert ved Leira Kapell i desember, en konsert som pleier å fylle kapellet til randen. Men først håper de på å kunne fylle lokalene ved Lerflaten nå på onsdag, og håper folk kjenner sin besøkelsestid når det endelig arrangeres kultur i bydelen igjen.

 

Yrende liv i låven på Lerflaten under tidligere arrangert martna (Foto: bjkult.no)