Ble ønsket velkommen med korpsmusikk

Annonse

(Foto: Nardo skolekorps)

Mandag var det skolestart for barne- og ungdomsskolene i Trondheim. Ved Nardo skole ble førsteklassingene ønsket velkommen med korpsmusikk.

Det er et stort øyeblikk for mange små å skulle møte til første skoledag, og ved Nardo skole ble disse mottatt med kopsmusikk mandag. Det var medlemmene i korpset som er elever ved skolen som stilte opp denne dagen for å markere årets skolestart.

Nardo skolekorps som ble stiftet i 1954 har ca. 75 medlemmer i alderen 7 til 19 år. Skolekorpset har et meget godt sosialt miljø, og en utpreget spilleglede. Hvert år rekrutterer korpset nye medlemmer, så om det finnes gryende korpsmusikanter der ute er det bare å kontakte korpset.

Vår «stor»-bydel har intet mindre enn tre aktive skolekorps foruten Nardo. Disse er Nidarvoll, Steindal og Utleira.