Utleira satte standarden fra første sekund

Annonse

(Foto: Lars R. Skaug)

Hjemmelaget var tente og satt et forsvar fra start som gjorde at Gjøvik slet med å finne rom og ro til å skape rytme i eget angrepsspill.

Anført av en meget påskrudd Emma Eidem Olsen. To kantspillere som startet i kontra og et kollektiv som ville fremover på banen det sto 8-1 på tavla etter 13 spilte minutter. Gjøvik kom seg ikke i posisjon resten av omgangen . Utleira går til pause med en meget komfortabel 18-7 ledelse.

Emma Eidem Olsen sa dette etter kampen;

– En veldig god 1.omgang. Vi står tøft bakover og slipper de til få sjanser, noe som gjør det mulig å kjøre stor fart framover i ankomstspillet. Vi går til pause med en god ledelse, 18-7. I 2.omgang faller vi litt ned, og klarer ikke helt å holde samme tempo i angrepsspillet. Fortsatt en god omgang i forsvar, der vi føler vi blir stående lenge. Vi tar med oss en veldig god 1.omgang, og en god forsvarskamp gjennom hele kampen.

Emma Eidem Olsen var meget påskrudd i helgens oppgjør mot Gjøvik. (Foto: Lars R. Skaug)

 

Ingvild Følstad var igjen viktig for lagets flyt i angrepsspillet.

– En kamp med masse fart og et solid forsvar kampen gjennom. Mange som melder seg på og vi får virkelig spilt på bredden i laget, sier Ingvild etter kampen.

Ingvild Følstad var igjen viktig for lagets flyt i angrepsspillet. (Foto: Lars R. Skaug)

 

I håndball er det ofte slik at to omganger blir sjelden like intensive når det ene laget har et slikt overtak som Utleira skaffer seg i 1.omgang. Trener team rullerer mye på posisjonene , så alle får godt med spilletid. Det er aldri spennende i 2.omgang. Hjemmelaget holder seg godt i forsvar, men slurver mer i angrepsspillet i 2.omgang. Tilslutt står det 26 – 14 på tavla. Utleira har med det fem strake seire i årets sesong.

Neste hjemmekamp er mot Sverresborg den 12.oktober.

 

(Skrevet av: Utleira IL)