Eliteserien i Futsal sparkes igang til helga

Annonse

Med en tredjeplass etter endt sesong i fjor tar Utleira Futsal imot sølvmedaljevinner Vesterålen til serieåpningen i Utleirahallen lørdag. Deretter venter nyopprykkede Ranheim på tirsdag før fjorårets mester Sjarmtrollan gjester hallen neste lørdag.

3 hjemmekamper på rad

Etter en god fjorårssesong med bronsemedalje som resultat håper Utleira Futsal på å bedre plasseringen i år ifølge Torgeir Kråkenes. Årets Eliteserie sparkes igang lørdag når hjemmelaget tar imot Vesterålen som havnet på plassen foran sist sesong, med bare to poeng mer enn Utleira. Med et tett kampprogram den første uken er det ny kamp allerede på tirsdag når nyopprykkede Ranheim tar turen til Utleirahallen for et realt byderby. Neste lørdag kommer fjorårets seriemester Sjarmtrollan på besøk fra Tromsø.

Salg av sesongkort

Nytt av året er at det selges sesongkort for å kunne støtte laget. De to foregående sesongene har det vært fri inngang på lagets kamper, men nå vil det bli tatt en symbolsk sum i inngangspenger. Barn under 16 år kan fortsatt gå inn gratis på kampene, men enkeltbilletter for voksne koster 50 kroner. Om du har lyst til å støtte laget litt ekstra er det fullt mulig å kjøpe sesongkort for kr. 300,-. Dette kan jo definitivt lønne seg om man skal se alle hjemmekampene, men det kommer uavhengig av hvor mange kamper du ser godt med i reisekassa til laget. Toppidrett er nemlig ingen billig fornøyelse.

Hvordan kjøpe sesongkort til Utleira Futsal Eliteserie 2019/20