Tap på bortebane i åpningskampen

(Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

I helgen ble det gjort avspark i PostNord-ligaen 2021. Nardo Fotballklubbs A-lag for herrer tok turen til Egersund for sin åpningskamp, og måtte reise tilbake til Nissekollen uten poeng.

Årets første kamp i ordinært seriespill for Nardo hadde avspark søndag klokken 13 på Egersund Idrettspark, og allerede etter elleve minutter var det første baklengsmålet et faktum etter scoring av Egersunds Jakob Maslø Dunsby. Før halvtimen var spilt sto det hele 3-0 til hjemmelaget etter mål av henholdsvis Simen Haughom i det 25. minutt og Alexander Dang i det 27. minutt. Dette ble også sluttresultatet i oppgjøret.

Kun ett av de to andre trønderske lagene i samme avdeling har spilt sin åpningskamp denne helgen. Levanger tok imot Notodden på besøk, en kamp de tapte 2-4. Begge målene for Levanger ble scoret av tidligere Nardo-spiller Arne Gunnes.

Rosenborg 2 spiller sin første kamp borte mot Øygarden mandag klokken 19:00.

Neste kamp for Nardo er til helgen, da kommer Fløy Flekkerøy på besøk i Nissekollen.