Ubeseiret på de siste seks

Annonse

(Foto: Nardo FK)

Tidligere i år tok Nardo med seg et poeng fra Bodø etter uavgjort mot Glimt sitt andrelag. Søndag fikk nok en gang det gjestende laget med seg et poeng i bagasjen etter et nytt uavgjortresultat mellom klubbene. Nardo har nå en rekke på seks kamper uten tap.

Med avspark klokken fire søndag ettermiddag var været fortsatt godt nok til å sitte på tribuner uten tak, noe som for øvrig skulle vise seg å ikke være like hyggelig senere denne søndagen. Det ble det servert en fartsfylt, spennende og jevn fotballkamp for de 110 innrapporterte fremmøtte.

I det 17. spilleminutt fikk Oskar Stølan tak i ballen, ladet kanonen og fra drøye tjue meter banket han ballen i tverrliggeren og inn bak gjestenes målvakt. Totalt utagbart for keeper, og 1-0 til hjemmelaget. Noen vil til og med hevde at dette kanskje er årets fineste mål så langt i 3. divisjon. Nardo fikk straffe etter drøye halvtimen var spilt, og gikk opp i en 2-0 ledelse med mål fra 11-metersmerket av Pål Even Heggelund i det 33. spilleminutt. Fire minutter gikk før gjestene reduserte til 2-1 ved Sebastian Tounekti, et resultat som sto seg til pause.

Etter et kvarter av den andre omgangen var det Bodø/Glimt som nok en gang fikk skapt balanse i regnskapet med mål av Nino Zugelj, og det sto 2-2. Nok en gang var det Pål Even Heggelund som sørget for å sende hjemmelaget i føringen i det 67. minutt, men det skulle ikke holde helt inn for i det 89. minutt utlignet gjestene igjen. Fredrik Sjøvold sørget for at gjestene fra nord fikk med seg et viktig poeng fra Trondheim.

Etter en svært intensiv periode går Nardo nå tilbake til ordinær terminliste med en kamp i uka fremover. Dette vil nok være viktig for spillergruppa for å gjenopprette normal treningshverdag og restitusjon.

Nardos A-lag for herrer har så langt spilt 17 kamper denne sesongen, og har med sine 34 poeng plassert seg på en foreløpig 3. plass på tabellen. Kun seks poeng skiller opp til tabelltoer Byåsen TF, mens Junkeren fortsatt troner på toppen med sine 49 poeng. Mye skal skje om ikke Junkeren er laget som vil oppnå opprykk.

Lørdag tar gutta fra Nissekollen turen til Sagbakken Kunstgressbane for å møte Rana. Denne kampen har avspark klokken 15.