Nå kommer Nidaros på besøk der du bor

Annonse

(skjermdump fra Nidaros.no)

«Der du bor» er en ny satsing fra Nidaros. Fremover skal de besøke samtlige postnummer i Trondheim, og kommende uke blir de å finne i  ditt nabolag. Nå står nemlig postnummer 7033 for tur, så ikke bli overrasket om du møter journalist Marthe Svendsen på Nardosletta eller Othilienborg i jakten på de gode historiene fra bydelen.

Møter deg der du bor

– Vi tror folk har lyst til å lese mer om både sitt eget lokalmiljø, og også få et inntrykk av hvordan det er å bo i andre bydeler gjennom å lese relevant lokaljournalistikk, sier prosjektleder og journalist Marthe Svendsen.

Det er Nidaros’ egen duo Jenny Westrum-Rein og Marthe Svendsen som har stått i bresjen for konseptet. Prosjektet vil gjennomføres til Nidaros-redaksjonen har vært innom alle postnumre i hele Trondheim, og hver uke står et nytt område for tur.

– Som lokalavis har vi et ansvar for å være tett på folk der de bor og ferdes i Trondheim. De gode sakene og historiene ser vi ikke fra kontorvinduet i Midtbyen – de finnes hos trondhjemmerne selv, enten det er på Heimdal, Ranheim eller Byneset. Gjennom denne satsninga skal vi ta tempen på hva som rører seg i Trondheim, og møte deg der du bor, uttaler Jenny til Nidaros.

Folkene utgjør byen

– Det er folkene i alle de unike bydelene i Trondheim som utgjør byen vi alle elsker, og vi gleder oss til å møte dere – og lytte til dere. Vi ønsker å være i øyehøyde med dere, og møte dere der dere er. Dermed vil vi komme med en oppfordring til dere alle om å sende inn tips til oss på hva du vil lese om på ditt postnummer, sier ansvarlig redaktør Vanja S. Holst i en artikkel publisert på nidaros.no.