Tradisjonsrik julekonsert i kapellet

Annonse

(Foto: Per Ole Berg)

For 14. gang arrangerer Bjørkmyr Kulturforening sin tradisjonsrike konsert og høytidsstund i nærmiljøet, nærmere bestemt Leira Kapell. Torsdag er det mulig å få med seg et vakkert øyeblikk i førjulsstria. Arrangementet avsluttes med et stort kaffe og kakekalas!

Førjulsstri

Førstkommende torsdag er det anledning til å få med seg et vakkert øyeblikk i førjulsstria. For 14. gang gjennomføres den tradisjonsrike julekonserten i Leira kapell, med musikk som når inn til hjerte og sjel.

– Vi er stolte over å ha fostret flere unge i nærområdet vårt, som startet i musikkskole og etter hvert har blitt profesjonelle musikere, forteller Wenche Waagen som er en av de som engasjerer seg i kulturforeningen. Waagen som til daglig jobber som førstelektor ved institutt for musikk ved NTNU har vært med å samle et knippe meget dyktige musikere også til årets konsert. De man kan få oppleve denne dagen er Lena Wik (horn), Julie Rokseth (harpe), Andreas Rokseth (bandoneon), og i år har de fått med seg Ranveig Helen Lægreid, sanger fra Eidfjord i Hardanger. I tillegg deltar Øystein Løvlie på orgel og Waagen på piano.

Felles julesang og kakekalas

– Det blir felles julesanger, og som vanlig avslutter vi konserten med et stort kaffe- og kakekalas, som inngår i billetten, ifølge Wenche. Hun opplyser også om at barn og studenter har fri inngang samtidig som hun lover en herlig høytidsstund i Leira Kapell torsdag kveld klokken sju.