Fortsatt med i medaljekampen

Annonse

(Foto: Utleira Futsal)

Etter lørdagens seier og tre poeng mot Vesterålen og storseier 8-1 mot KFUM søndag har Utleira tatt steg mot å være med i medaljekampen i årets Eliteserie Futsal. Etter en litt tung sesong for klubben ligger de nå på en fjerdeplass på tabellen, og i teorien kan de fortsatt bli seriemestre.

Kun fire poeng skiller Utleira og serieleder Sjarmtrollan fra Tromsø som har en kamp mer spilt, og dermed kun en kamp igjen å spille av årets Eliteserie Futsal. Dette er forøvrig hjemmekamp for klubben hvor de tar imot KFUM som Utleira altså beseiret med sifrene 8-1 søndag i Utleirahallen.

Før det var gått to minutter av søndagens oppgjør mellom Utleira og KFUM var hjemmelaget opp i føringen 2-0 etter scoringer av Oskar Andreassen og Erlend Vie. Etter knappe seks minutter feller KFUMs keeper Killingberg i feltet, og Welo øker fra straffemerket. 3-0.

Etter drøyt elleve minutter var spilt reduserte KFUM etter å ha tatt med keeper framover. Skudd fra Songe som går via en Utleiraspiller og i mål. Under to minutter senere mister gjestenes keeper ballen på vei fremover i banen, Økland fanger ballen og setter ballen i tomt mål. Andreassen øker like før pause, og stillingen var 5-1 ved halv tid.

Det var Johansen som var første mann ute til å skrive seg inn i målprotokollen i den andre omgangen da han scoret direkte på frispark sentralt fra syv meter. Dermed sto det 6 -1 bare fem minutter ute i den andre omgangen. De følgende minuttene var det småfarlig begge veier, og etter nesten 37 minutter er det Andreassen som treffer i tverrligger og over etter skudd på tomt mål fra 30 meter. Minuttet etter lykkes han, atter igjen på et tomt mål. Utleira var oppe i ledelsen 7-1.

Sistemann til å få sitt navn i protokollen denne søndagen var Imre Johansen med sitt første mål for Utleira futsal. Utleira hentet dermed tre nye poeng søndag etter å ha slått KFUM 8-1 på hjemmebane i Utleirahallen.

Totalt fire lag kjemper nå om medaljene i årets Eliteserie Futsal. Sjarmtrollan topper for øyeblikket tabellen med 26 poeng og kun en gjenstående kamp. FC Hulløy Bodø ligger nå på andreplass med 25 poeng og to kamper igjen å spille. Deretter følger Vesterålen med 24 poeng, de har også seks potensielle poeng å hente på sine to siste kamper. Det samme har Utleira med sine 22 poeng på en midlertidig fjerdeplass. Det er hele ti poeng ned til femteplassen på tabellen som nå innehas av Freidig.