Ser lyset i den andre enden

Annonse

En stolt daglig leder ved Circle K på Nardo gleder seg til å innvie den nye bilvasken.

Med et utfordrende år bak seg ser nå Christer Brekke ved Circle K på Nardo lyst på tiden som kommer. Med byens nyeste bilvask på plass og straks klar for bruk gleder han seg til å gi sine kunder en god vaskeopplevelse med oppgraderte fasiliteter. Nå håper han, som alle andre at smittesituasjonen skal bedre seg, og at samfunnet sakte men sikkert kan gå tilbake til mer normale forhold igjen.

Oppgraderer bilvasken

På en meget god dag kan det være så mange som 150 kunder innom bensinstasjonen på Nardo for å vaske bilen. Bilvasken er viktig for stasjonen, og på slike dager smiler betjeningen bredt fra bak disken.

For knappe to uker siden ble den gamle maskinen tatt ut og det gamle gulvet ble slipt ned, så alt ble revet ut. Nå er ny underspyling montert og det jobbes med montering av de nye maskinene.

– For kundene vil dette bety at de vil få en utrolig god vaskeopplevelse. Den gamle maskinen var blitt over seks år, så med den nye vil det jo bli mye mer skånsomme børster ettersom de gamle begynte å bli slitt. Nå blir det litt nyere teknologi, samt at det vil jo se mye freshere ut. Det blir mye mer innbydende for oss som jobber her å selge noe vi er stolte av. Godt å kunne klappe oss selv på skuldra å si at vi har en av byens nyeste maskiner. Så det er kult, forteller daglig leder Christer Brekke.

 

Et godt forhold til nærmiljøet

Brekke forteller at som by-stasjon så er det svært viktig å ha et godt forhold til nærmiljøet, og da er det avgjørende å kunne opprettholde en god standard på maskinen samt at den er i drift.

– Her skal kundene føle seg trygge på at de får en god og skånsom bilvask, sier Christer.

 

NTNU-studentene Ingrid og Silje kunne fortelle at det var slushmaskinen som lokket de innom stasjonen.

 

En god sommerdag

Vi møtte NTNU-studentene Ingrid og Silje som hadde tatt turen innom bensinstajonen for å kjøpe seg slush denne varme sommerdagen. De innflyttede studentene bor i området, og synes det er veldig greit å ha en slik stasjon i nærheten.

– Veldig greit at det er søndagsåpent også da, om man skulle mangle noe, forteller Silje.

Begge studerer ved NTNU og synes universitetet har fått ting til å fungere greit gjennom pandemien så langt. Nå venter sommerferie for studentene.

 

 

Positive tendenser

Ved Circle K på Nardo har de merket en positiv endring den senere tiden, selv om vi har et høyere smittetrykk i byen akkurat nå.

– Pandemien lever fra dag til dag, og trønderne har generelt vært flinke. Både våre kunder og våre ansatte har håndtert dette bra, men så kan man jo være uheldig. Men generelt har vi hatt en positiv tendens på stasjonen. Vi er positive, og ser lyset i den andre enden, avslutter Brekke.