Sikret plassen i 2. divisjon

Annonse

Et fornøyd Nardo-lag med støtteapparat etter de sikret ett poeng i årets siste hjemmekamp. (Foto: Nardo FK)

Av Redaksjonen

I nest siste serierunde og årets siste hjemmekamp ble det uavgjort 0-0 mot Brattvåg og dermed et etterlengtet poeng for å sikre videre spill i Postnord-ligaen.

Slippe jubelen løs

Med ca. 200 fremmøtte tilskuere kunne Nardos herrer konstantere at videre spill i 2. divisjon var sikret idet dommeren blåste av kampen og solen tittet frem i Nissekollen. Med uavgjortresultat og ett poeng blir luken ned til Vidar stor nok til at de umulig kan avansere på tabellen. Dermed kunne de slippe jubelen løs og puste lettet ut etter et år med mange utenomsportslige utfordringer.

(Foto: Nardo FK)

En god balanse

Nardo FKs trener Tormod Bjerkeset jr. roste sine spillere etter kampen og mente at laget hans produserte mer enn nok til å ta alle tre poengene.

– I dag synes jeg vi virkelig står fram som en god utgave av oss selv! Vi hadde en plan om å spille variert offensivt, med en god balanse mellom å være gjennombruddshissige, og oppbyggende. Samt ha intensitet og kraft i det defensive arbeidet. Spillerne følger kampplanen til terningkast 5, og vi produserer mer enn nok til å ta med 3 poeng. Vi brenner dessverre en straffe, har utallige gode tilløp som bør gi avkastning og har en heading i tverrligger på overtid. Mot slutten blir det litt hektisk da vi må spille med 10 mann pga utvisning. Men med fokus på lojalitet og tilstedeværelse før kampen er vi sjelden truet av Brattvåg. All honnør til spillerne for en god kamp, spesielt med tanke på at vi har hatt forutsetningene i mot oss i hele år, fått poengtrekk og avgitt mange spillere underveis i sesongen.

Mot alle odds

Bjerkeset legger ikke skjul på at sesongen har hatt sine utfordringer å by på og heller ikke hvor godt det føles å ha sikret spill på samme nivå også neste sesong.

– Nå er vi klar for 2. divisjon også i 2020, mot alle odds og det føles ekstremt deilig. Selv om vi selv aldri har vært i tvil om at vi ville hevde oss på nivået. Tusen takk for alle som har stått der fjellstøtt og backet oss opp underveis, vi skal virkelig være stolte nå. For det er ikke uten videre naturlig at Nardo skal være en del av toppfotballen, men vi bryter barrierer, gjør spådommer til skamme, og har en enorm tro på det vi driver med hver eneste dag.

Ottar Olsen har i en mannsalder vært en del av Nardo Fotballklubb og var naturligvis fornøyd med at laget sikret plassen. (Foto: Nardo FK)

Trofast og lojal

På plass i kiosken med litt av hvert å by på var Ottar Olsen under lørdagens oppgjør mot Brattvåg i Nissekollen. Olsen har i en årrekke vært en del av Nardo Fotballklubb og er en ekte ildsjel som stiller opp i tykt og tynt. En trofast og lojal Nardo-sjel!

3 av 4

Med denne rundens resultater ser det da ut til at 3 av 4 trønderske lag har sikret spill i samme divisjon eller potensielt høyere også neste sesong. Byåsen ligger helt nederst på tabellen med fattige 17 poeng, Nardo på en 10. plass før de idømte 2 poengene er trukket, Levanger på en 5. plass og Stjørdals Blink er helt på topp før siste runde.