Klar for å ta imot publikum

Annonse

Det nærmer seg avspark i årets PostNord-liga, og jubilanten Nardo Fotballklubb er godt i rute med sine forberedelser. Markedsansvarlig Robert Stene håper det skal bli mulighet for folk å oppleve årets første hjemmekamp i Nissekollen som spilles neste helg, men først venter Egersund på bortebane førstkommende helg.

Uforutsigbare tider

Med restriksjoner og stadige endringer av hva som tillates hva angår arrangementer og publikum er det med godt mot markedsansvarlig i Nardo Fotballklubb Robert Stene forteller at klubben er godt i rute til seriestarten. I året hvor klubben markerer sitt 50-årsjubileum håper de å kunne ønske publikum velkommen til Nissekollen. Nå er sesongkortsalget godt igang, så gjenstår det å se om nærmiljøet kjenner sin besøkelsestid for å støtte klubben som for 11. år på rad skal spille på nivå 3 i det norske seriesystemet.

Sesongkort

Om du ønsker tilgang til alle kamper for både herrene og damenes A-lag, samt å støtte Nardo Fotballklubb ved å kjøpe årets sesongkort så finner du mer info om du følger lenken under;

Kjøp sesongkort 2021 her!

Årets første hjemmekamp for A-lag herrer er Lørdag 26. juni kl 16 mot Fløy Flekkerøy i Nissekollen.

 

Vi ønsker Nardo FK lykke til med sesongen 2021!