Godt å se Nardo ta tre poeng

Nardo-legenden Tor Trondsen benyttet Trondheimsbesøket til å få med seg oppgjøret i Nissekollen.

Med godt publikumsoppmøte og god stemning tok Nardo FKs A-lag for herrer imot Fløy Flekkerøy til sesongens første hjemmekamp i Nissekollen. Også Nardo-legenden Tor Trondsen var tilstede ved åpningskampen og syntes det var godt å se at alle tre poengene ble sikret av hjemmelaget.

Ledelse til pause

Hjemmelaget gikk i ledelsen i det 37. spilleminutt. Dette ble også pauseresultatet i årets første hjemmekamp for Nardos herrer i PostNord-ligaen. Kun fire minutter ut i andre omgang gikk hjemmelaget opp i en tomålsledelse. Gjestene reduserte i det 54. minutt ved Mathias Grundetjern, før Nardo igjen økte ledelsen etter 67 minutt var spilt. Hjemmelagets mål ble scoret av Arne Holter med ett, og to av Nardos nyeste signering Eythor Bjørgolfsson.

Mer spennende enn nødvendig

Siste periode av kampen vippet litt frem og tilbake og sluttminuttene ble strengt tatt mer spennende enn nødvendig. I det andre tilleggsminuttet reduserte Fløy Flekkerøy til 3-2 ved Kristian Strømland Lien, påfulgt av et lite trykk fra bortelaget. Noe av det siste som skjedde i kampen var en ren keeperduell innenfor Nardos 16-meter.

Keeper mot keeper innenfor hjemmelagets 16-meter i sluttminuttene.

Tradisjonell formasjon

Tidligere Nardo, Utleira, RBK og Moss-spiller Tor Trondsen benyttet anledningen ved sitt besøk i fødebyen å få med seg lørdagens oppgjør i Nissekollen. Han syntes det var godt å se Nardo i en klassisk 4-3-3-formasjon.

– Har hørt at Nardo har drevet å byttet litt formasjon, men de er jo 4-3-3, så det var det godt å se i dag. Synes det var et ålreit lag jeg så i dag, de har jo ikke spilt sammen så mye da det er mange nye spillere. Bra innsats, så det var godt å komme hjem å se at de tok tre poeng, sa Trondsen etter kampen.

Supportergjeng på plass

Det var godt publikumsoppmøte ved lørdagens oppgjør i Nissekollen, og en ivrig gjeng supportere med hjerte for Nardo stilte sterkt med både flagg og tromme. Det resulterte i et tidvis godt kok bak motstandernes mål gjennom andre omgang. Denne støtten så ut til å være god å ha i ryggen for hjemmelaget.