Et siste pust av vinter i bakken

Annonse

Sigrid og Mailin var klar for en dag i bakken når de møttes i skitrekket søndag formiddag.

Med vinteren på hell seiler det mot ny bakkerekord ved Steinan Skitrekk. Både lørdag og søndag ble heisen holdt åpen, noe som er ganske utenom det vanlige når det skrider mot midtveis i april.

Med fine forhold

Steinan Skitrekk har gjennom vinteren hatt et eventyrlig besøk, og nå toppes dette med rekordlang sesong. To av de som hadde tatt turen til skitrekket søndag var Sigrid Melkild Claussen og Mailin Røstum Nordgaard som til daglig er elever ved 6. trinn på Steindal Skole. De synes det er deilig at det fortsatt er snø i april slik at de kan stå på ski, noe de vanligvis bare kan gjøre på hytta så langt utpå året. Begge jentene innrømmer at de liker sommer bedre enn vinter, og gleder seg til tiden for å bade kommer.

Men denne dagen ble viet slalomskiene og gode venner i bakken.

Med klassevennine Maja rett rundt hjørnet var det duket for en god dag i bakken for jentetrioen.

 

En uvurderlig innsats

Lørdag var været litt gråere, men like fullt med gode forhold i bakken. Med en fantastisk innsats av de frivillige engasjerte ble bakken preparert fredag, og med leder i skigruppa Halvor Bunkholt på plass lå alt til rette for at de som har glede av å benytte skitrekket skulle ha god anledning til det.

 

 

 

Tidlig på plass

Lørdag formiddag møtte vi Ida og Tilde Thoresen allerede før åpningstid klokken 11. De var veldig glade for all snøen som var kommet slik at de kunne stå på slalomski, og gledet seg veldig til en dag i bakken. Både Tilde og Ida synes det var helt greit at vinteren ikke var helt over.

 

Tilde og Ida var glade for all snøen som var kommet.