Klar for de blå i fjæra

Annonse

(Foto: Ranheim Fotball)

23 år gamle Jarl Magnus Knutsen Ernstsen med bakgrunn fra Othilienborg og Nardo er nå klar for Ranheim og spill i OBOS-ligaen. Jarl Magnus er ikke ukjent med Ranheim, i perioden 2014-2016 var han junior/rekruttspiller på Ranheim, han var også innom A-laget som hospitant og fast back på Ranheim 2. De siste fire årene har han prestert godt i PostNord-ligaen for Nardo.

Hardt arbeid lønner seg

Mange drar nok sikkert kjensel på 23-åringen som har vært å finne ved Coop Mega på Nardo Centeret hvor han har jobbet de siste årene på siden av fotball og studier. Knutsen har vokst opp på Othilienborg, og hadde sine aller første spark på fotballbanen for Othilienborg IL. Gjennom de siste fire sesongene har han jobbet målbevisst, og lagt ned en solid innsats med totalt 83 spilte kamper for Nardo FK, klubben han gikk til som guttespiller. Nå har backen signert på en kontrakt for Ranheim som varer ut 2023.

Jarl Magnus er ikke ukjent med Ranheim, i perioden 2014-2016 var han junior/rekruttspiller på Ranheim, han var også innom A-laget som hospitant og fast back på Ranheim 2. De siste fire årene har han prestert godt i PostNord-ligaen.

 

 

Å realisere drømmen

– Nå går jeg et nivå opp. Jeg kommer til et lag som satser og presterer bra på høyt nivå i Norge. Det har skjedd mye siden sist, klubben har tatt steg. En klubb som også nå realiserer drømmen min, sier Jarl Magnus om sin nye klubb.

Og legger til:

– Pappa har gifta seg inn på Ranheim og bodd her de siste 11 årene, så jeg har tilbrakt mange timer og døgn på Ranheim og banen her. Slik jeg har blitt kjent med klubben og bydelen er det stor tilhørighet og godt samhold mellom alle, uttaler han på Ranheims hjemmeside.

Får sjansen i toppfotballen

Ranheims trener Svein Maalen uttaler dette om den nysignerte spilleren;

– Han er en offensiv sideback. 23-åringen har med seg bra med erfaring fra PostNord-ligaen og solid utvikling i Nardo. Nå er han klar for Ranheim med toppfotball som sin nye hverdag og klar for å angripe nye utfordringer med oss, kommenterer Maalen om nysigneringen med Jarl Magnus.

og legger til

– Det er nok et eksempel på at det er mulig å ta veien om de gode utviklingsklubbene i Trøndelag og deretter få sjansen i toppfotballen.

 

 

Videre utvikling

Jarl Magnus har en god plan på hva fremtiden som Ranheimspiller bringer med seg.

– Jeg har et mål om å utvikle meg videre som fotballspiller og ta nye steg. Målet til slutt må være å spille fast når den tid kommer, avslutter Jarl Magnus.